Annen virksomhet

LYST-dager 21. og 22.juni

Det er tid for LYST-dager igjen! Som alltid gleder vi oss til to herlige dager med konkurranser, ablegøyer for små og store, mat, ansiktsmaling, popcorn og mye mer. Velkommen til to fantastiske dager ved Valentinlyst Senter!

Glade maidager!

17.mai nærmer seg. Pynting av festbordet for 17.mai kan være en fest i seg selv. Dekorasjoner inkluderer norske flagg, blomster i rødt, hvitt og blått og servietter i de norske flaggfargene. Nille gir deg masse inspirasjon via sin nettside og har alt du trenger til den store dagen.

Bli med på bærekraftig dugnad!

Nytt kampanjemateriell skal være klart til LYST-dagene i juni. Til det ønsker vi oss gjenbrukbart stoff i bomull. Kanskje har du noe liggende som du ikke har bruk for? Du finner 3 stasjoner i senterets fellesareal der du kan legge ditt bidrag. I samme slengen kan du bli med i konkurranse om fine premier ved…

Skal du arrangere konfirmasjon?

Lag deg en huskeliste over alle gjøremål. Sette opp gjesteliste, ordne med lokale, lage et budsjett kan være lurt, planlegge borddekking og pynt, sanger, taler, bestille mat og drikke samt bestille kake i god tid. Konfirmasjonskaken setter den ekstra prikken over i-en på festdagen. Bestill hos Rosenborg Bakeri allerede nå!

Vårmote

Det er vår i lufta og denim er vårens favoritt! Med en blazer i herlig vårfarge fra Zavanna er du kledd for de fleste anledninger. En blazer har også andre bruksområder som over en kjole eller som dress.

Åpningstider Påske

Her er våre åpningstider i Påskedagene. Senterets generelle åpningstider er merket med uthevet skrift. Riktig god påske til alle våre gode kunder!

DNB Eiendom

3. desember 2020

Valentinlyst Smådyrklinikk

19. oktober 2020