Mat og drikke

Når målet er å ha det bra!

Er du klar for å gi kropp og sjel en fantastisk måte å trene på? Fibromyalgi? Me? Artrose? Revmatisme? Osteoporose? Lymfødem? Nakke, skulder eller ryggplager? Alle kan trene hos Feelgood Valentinlyst:) Velkommen på gratis og uforpliktende prøvetime.

Mangler du møterom?

Nå kan du leie et flott møterom ved Valentinlyst Senter til kurs, møte eller workshop. Det er plass til opptil 20 møtedeltakere, men egner seg også for mindre grupper. For mer info ta gjerne kontakt med Senterleder på telefon 928 78 881 eller e-post senterleder@valentinlyst.no.

Sabi Sushi

Sabi Sushi leverer sushi av ypperste kvalitet. Her får du sushi basert på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen, og her brukes kun ferske råvarer som har reist kortest mulig. Ta deg gjerne en herlig lunsj i den koselige restauranten ved Valentinlyst Senter eller ta med deg hjem. Velkommen!

Lunsjtid

Lunsjtid er en flott anledning til å nyte et godt måltid. Hos Rosenborg Bakeri Valentinlyst er det alltid fersk ferdigsmurt bakst klart i disken, enten du vil sitte ned i det koselige bakeriet eller om du vil ta det med deg videre. Bakeriet er også åpent på søndager 10-15. Velkommen!

LYST-dager 23. og 24.juni

To dager til ende med artister som skaper glede i fellesarealet, Lykkehjul med fine premier, ansiktsmaling og gratis popcorn. Følg program for den enkelte dag. Velkommen!

LYST-dager 23. og 24.juni

Da er det klart for de tradisjonelle LYST-dagene igjen ved Valentinlyst Senter. Her blir det aktiviteter for små og store begge dagene. Ta med familien på en hyggelig visitt hos oss og nyt den felles opplevelsen! Velkommen:)

Rosenborg Bakeri

6. oktober 2022

Vinmonopolet

12. januar 2017

Butikksjef: Gaute Skjold

Narvesen

12. januar 2017

Butikksjef: Wenche Kirkhus  

Kiwi Valentinlyst

12. januar 2017

Butikksjef: Grethe Hammervik

Coop Mega Valentinlyst

12. januar 2017

Butikksjef: Morten Olsen Renbjør