Spesialbutikker

Glade toner!

Vi gjentar suksessen med besøk av Selbugutan:) Glade toner blir å høre i fellesarealet på senteret utover høsten. Er du glad i musikk, en svingom og god stemning? Notèr deg datoene og bli med!

NYHET I SEPTEMBER!

Som vi gleder oss! I løpet av september åpner ROSENBORG BAKERI sitt bakeri nr15 ved Valentinlyst Senter. Vi garanterer gode bakevarer og topp stemning i splitter nye lokaler. Til og med søndagsåpent! Det blir flott for Strindheims befolkning og flere til:)

Ikke medlem ennå?

Vær først i køen, få nyheter, få gode tilbud og få fordeler! Meld deg inn i Valentinlyst Kundeklubb du også 🙂 Du kan enten sende sms: valentinlyst til 27333 eller via denne nettside. Hyggelig betjening i butikkene kan også hjelpe deg. Velkommen i klubben:)

Krabbetid

Det er krabbetid og krabbefiskeutstyret må være i orden! Også for små sjefskrabbefiskere. Hos Nille finner du alt du trenger og mer til:)

Sommer og ferie!

Sommerferien er rett rundt hjørnet og Synsam Valentinlyst tilbyr 30% på alle solbriller og sportsbriller i tidsrommet 15.-30.juni. Velkommen til en hyggelig handel!

LYST-dager 16.-18.juni

Endelig er det klart for LYST-dager ved Valentinlyst Senter igjen! Vi håper mange vil være sammen med oss disse dagene. Det blir mye moro, premier å vinne, smaksprøver av diverse slag og selvsagt mange flotte tilbud i butikkene. Hjertelig velkommen:)

NorDamp Trondheim

19. november 2020

Vinmonopolet

12. januar 2017

Butikksjef: Gaute Skjold

Tropehagen

12. januar 2017

Butikksjef: Ingvild Johansen

Synsam

12. januar 2017

Butikksjef: Anne Stine Lohn

Soknedal Sparebank

12. januar 2017

SCUSHI Elsykkel Valentinlyst

12. januar 2017

Butikksjef: Morten Utheim Johnsen Vi tilbyr alle typer service og reparasjoner av sykkel/elsykkel og sykkelutstyr. Elsykkel er vår spesialitet og vi er Bosch- og Panasonicsertifiserte. I tillegg kan vi tilby sykkelhotell både sommer og vinter.