Helse og velvære

Bli med på bærekraftig dugnad!

Nytt kampanjemateriell skal være klart til LYST-dagene i juni. Til det ønsker vi oss gjenbrukbart stoff i bomull. Kanskje har du noe liggende som du ikke har bruk for? Du finner 3 stasjoner i senterets fellesareal der du kan legge ditt bidrag. I samme slengen kan du bli med i konkurranse om fine premier ved…

Skal du arrangere konfirmasjon?

Lag deg en huskeliste over alle gjøremål. Sette opp gjesteliste, ordne med lokale, lage et budsjett kan være lurt, planlegge borddekking og pynt, sanger, taler, bestille mat og drikke samt bestille kake i god tid. Konfirmasjonskaken setter den ekstra prikken over i-en på festdagen. Bestill hos Rosenborg Bakeri allerede nå!

Vårmote

Det er vår i lufta og denim er vårens favoritt! Med en blazer i herlig vårfarge fra Zavanna er du kledd for de fleste anledninger. En blazer har også andre bruksområder som over en kjole eller som dress.

Åpningstider Påske

Her er våre åpningstider i Påskedagene. Senterets generelle åpningstider er merket med uthevet skrift. Riktig god påske til alle våre gode kunder!

Påske

Påske er den tid på året da vi ser mot vår og føler vi har «alt» foran oss. Noen kjærkomne dager fri der mange samles for å nyte dagene sammen. Velkommen til en hyggelig påskehandel ved Valentinlyst Senter!

Påske med Nille

Hos Nille finner du påskepynt for enhver smak. Duse pastellfarger eller solgule toner – årets påskepynt gir vårlige vibber!

Feelgood Valentinlyst

1. desember 2020

Audioplus Trondheim

3. september 2018

Valentinlyst Tannlege

12. januar 2017

Valentinlyst legesenter

12. januar 2017

http://valentinlystlegesenter.no

SkinTonic

12. januar 2017

Butikksjef: Monica Østhus

Relax

12. januar 2017

Daglig leder: Tanja Klingenberg