GREEN WEEK 24.-29.april

Valentinlyst_Favicon_d71924

Velkommen til en hel uke med fokus på Miljø, Gjenvinning og Bærekraft. Dette er noe vi alle er opptatt av på en eller annen måte og vi gjør allerede viktige ting i hverdagen hver av oss for et bedre miljø. Les mer om hva som skjer ved senteret i denne uka!

Instagram_GreenWeek3

 

Valentinlyst Senter jobber hele tiden med tiltak for å drive bærekraftig. Det være seg innen energi, fokus blant leietakerne om riktig avfallssortering samt legge til rette for at våre kunder kan benytte sitt nærsenter enten til fots, med sykkel og god sykkelparkering eller benytte buss, som har stoppested rett utenfor døra.
Gjennom hele uka vil vi ha med oss aktører som dere kan møte på stands inne på senteret. Plassering er ved dyrebutikken.

FEELGOOD – Trening & Helse
«Når målet er å ha det bra» – Kom og møt Elisabeth. Få gode råd og prøv ett av mange treningsapparat som du finner hos Feelgood. Feelgood tilbyr trening for de som vil ta vare på kroppen sin uansett utgangspunkt og uten noe kropps – eller prestasjonspress. Her trener man i et voksent miljø der man ikke behøver være redd for å gjøre noe feil og man vil kjenne mestringsfølelse fra første stund
Elisabeth er å treffe både mandag og fredag.

https://www.feelgoodsenter.no

RØDE KORS
Røde Kors er en humanitær og frivillig organisasjon som drives i samsvar med Genève-konvensjonene og den internasjonale Røde Kors -og Røde Halvmånebevegelsens prinsipper: Humanitet, Upartiskhet, Nøytralitet, Uavhengighet, Frivillighet, Enhet og Universalitet.
Kom og hør mer om deres viktige arbeid tirsdag 10-14.
https://www.rodekors.no

TRONDHEIM RENHOLDSVERK
Visste du at Trondheim Renholdsverk ble etablert så langt tilbake som i 1918? Allerede da dreide driftskonseptet seg om kildesortering og gjenvinning. Trondheim Renholdsverk har hentet avfall hjemme hos Trondheimsborgerne i over 100 år. Bransjen er inne i en rivende utvikling, og avfall er ikke lenger avfall, men en ressurs. Trondheim Renholdsverk utfører daglig en viktig jobb for byens befolkning, og oppgavene og metodene standardiseres og moderniseres kontinuerlig. På Heggstadmoen finner du byens gjenvinningsstasjon og på Nyhavna finner du gjenbruksbutikken «BrukOm».
Møt representanter fra Trondheim Renholdsverk hos oss onsdag 12-15.

https://trv.no

FRETEX
Fretex er Norges største arbeids -og inkluderingsbedrift og secondhand-kjede og en viktig del av Frelsesarmèen i Norge. Frelsesarmèens viktige arbeid går i korthet ut på :
Arbeidsinkludering: Jobbsøkere får nye muligheter i arbeidslivet og arbeidsgiver får medarbeidere de trenger
Handle: Miljøvennlige og unike gjenbruksvarer venter på deg i nettbutikken og i 40 butikker fra nord til sør
Levere: Det du har til overs og som andre kan få glede av kan leveres i Fretexbokser, i butikker, i Fretexposen på Posten og ved Fretexmottak.
Lyst til å vite mer? Møt Fretex-gjengen torsdag 11-15.

https://www.fretex.no